Datum plaatsing: 24 november 2022

Grease De Hitmusical zes keer te zien De Lievekamp


Grease De Hitmusical zes keer te zien De Lievekamp


Oss (Oss): Het fenomeen Grease keert terug in de Nederlandse theaters! De spetterende show is maar liefst zes keer in Oss te zien, van woensdag 6 september tot en met zondag 10 september 2023 in de Grote Zaal van De Lievekamp. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf nu te koop via de website van het theater.

Naar aanleiding van het 45-jarig jubileum van de populaire film keert de musical terug naar de Nederlandse theaters in een fris, nieuw jasje. Grease De Hitmusical toert door het hele land, maar is slechts in enkele theaters in Noord-Brabant te zien. De Lievekamp is dan ook trots om aan te kondigen dat deze grote nieuwe musical in Oss te zien is. Het Osse theater maakt met Grease De Hitmusical haar allereerste voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen bekend. Grease is één van de langstlopende musicals ooit op Broadway. Deze vernieuwde versie wordt een feest voor jong en oud, met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk álle bekende hits. Vandaag werden de eerste namen uit de cast bekendgemaakt. Niemand minder dan William Spaaij, Marjolein Touw, Jonathan Vroege en Esmée Dekker zullen schitteren in de hitmusical.

Fenomeen

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Kaartverkoop Toegangskaarten voor de voorstellingen van Grease De Hitmusical, te zien van woensdag 6 september tot en met zondag 10 september in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 29,00 (excl. € 1,25 ticket fee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12828