Datum plaatsing: 24 november 2022

Sinterklaashuis in Geffen


Sinterklaashuis in Geffen


Geffen (Oss): Op zaterdag 19 november werd Sinterklaas middels een feestelijke intocht Geffen binnengehaald. Onder luidkeels gezang en toeziend oog van een hele hoop Geffense kinderen werd aan Sinterklaas de sleutel van het sinterklaashuis uitgereikt. De Sint kan Op zondag 20 november opende deze haar deuren.

Om 11.00 stipt stonden de eerste Sint en Piet fanaten al klappertandend en handenwrijvend aan de deur. De gehele eerste dag (het huis was open van 11.00 tot 13.00) hebben verschillende kinderen zich kunnen vergapen aan het bureau en het bed van Sinterklaas. Ook waren er verschillende pietjes aanwezig die ijverig aan het werk waren in de inpakkamer.
Behalve dat het bekijk gehalte erg hoog was konden de aanwezige kinderen laten zien dat ze in staat waren om pakjes in een schoorsteen te gooien en namen zij deel aan het ´grote-sinterklaashuis-zoekspel´. Vragen als hoeveel gele autootjes tel je in de cadeau ruimte? en hoeveel koffers staan er naast het bed van Sinterklaas werden door de kinderen al speurend opgelost. Zowel aan het zoekspel als aan de kleurwedstrijd zit een mooie prijs van 4 beekse bergen kaartjes verbonden. Dus komt dat zien en ervaren!

Het Sinterklaashuis in Geffen is nog driemaal geopend. Op 26 november, 27 november en 3 december van 11.00 tot 13.00.

Sinterklaashuis in Geffen
Sinterklaashuis in Geffen
Sinterklaashuis in Geffen
Sinterklaashuis in Geffen


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27476