Datum plaatsing: 02 december 2022

Een kist vol sintliedjes (2+) in Perron-3


Een kist vol sintliedjes (2+) in Perron-3


Rosmalen (Rosmalen): Een interactieve theatershow bomvol sinterklaasliedjes: wie speurt naar een leuk uitje met gezin heeft met Een kist vol Sintliedjes de hoofdprijs te pakken! Kom samen met Apennoten Bas Fortgens en Nienke van den Berg muziek maken, zingen, verhalen vertellen, dansen en oefen alvast op de liedjes die je later bij je schoen wilt opvoeren.

Voor de gezelligste periode van het jaar heeft Apennoten een vrolijke en interactieve voorstelling tjokvol sinterklaasliedjes gemaakt. Wedden dat jij de meeste liedjes al kent? Ze komen namelijk bijna allemaal uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Zangeres Nienke zingt de liedjes en wordt begeleid door Bas op piano, gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek mogen met élk liedje meedoen. Hoe? Door te zingen, een instrument te pakken of te dansen. Wil je alvast oefenen? Luister de liedjes uit de show via de website van KRO-NCRV of Schooltv!

Spelenderwijs over muziek leren
De Sintliedjes worden afgewisseld met verhaaltjes van Nienke én de kinderen in de zaal. Zo ontstaat een verrassende en muzikale theatershow die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren kinderen spelenderwijs over die andere leuke noten, muzieknoten!

Over Apennoten
Olijk duo bestaande uit Bas Fortgens en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Nienke is de zangeres van Apennoten en was tussen 2009 en 2018 het
gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbaar veel optredens voor de allerkleinsten verzorgd.

Zondag 4 december 2022 om 11.00 uur in Perron 3 Rosmalen. Toegang €10,00. Na afloop is er ranja voor de kinderen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15525