Datum plaatsing: 02 december 2022

StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch


StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op 11 december een StoryTrail Theaterwandeling door Den Bosch. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Reijckhart is je gids.

In de geschiedenis van Den Bosch wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je wordt goeie maatjes met de oeroude Bosschenaren die de stad eeuwen geleden stichtten. Je maakt kennis met heiligen en schijnheiligen. Je ontdekt de geheimen van de prachtige Sint Jan. Je ervaart onmetelijke rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je komt er achter hoe een woeste Moerasdraak kon uitgroeien tot de gezelligste stad van het land. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van ‘s-Hertogenbosch, een bijzondere belevenis die je nooit meer vergeet!

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/den-bosch.
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337BVB en betaal slechts €15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14197