Datum plaatsing: 05 december 2022

Lichtjesavond 15 december bij OJC Rosmalen: doe mee!


Lichtjesavond 15 december bij OJC Rosmalen: doe mee!


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op 15 december kan iedereen een kaarsje komen branden en zetten we mensen die het moeilijk hebben in het licht. Klik hier om je kaarsje (ŕ € 5,-) te kopen. Hopelijk zetten we zo honderden kaarsjes op de tribune en staan we samen stil bij mensen die in deze donkere tijd eenzaam zijn, extra hard moeten werken om hun hoofd boven water te houden of gewoon een moeilijke tijd hebben.

De avond start om 19.00 uur. Je kunt dan ook bij OJC nog een kaarsje kopen. Tot 21.00 uur kunnen kaarsjes worden geplaatst. Dan maken we de opbrengst bekend en houden we een minuut stilte op het hoofdveld, bij de verlichte tribune.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Stichting Jan van Roosmalen, i.s.m. Leander Pennings, Wilma van Beekveld, Mecheline Heijmans en Saskia van der Velden. De opbrengst wordt evenredig verdeeld onder de Stichting Door!nakanker en de Stichting Quiet. Deelnemers van deze Stichtingen zijn ook aanwezig deze avond.

Leuk nog om te vermelden dat er op het podium tussen 19.30 en 21.00 uur ook nog een optreden is van Diana Huismans en Ingrid van den Nieuwenhuizen. Het duo gaat een liveoptreden verzorgen dat geheel past bij de inhoud van de avond. De presentatie is in handen van Ger Nijkamp.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28645