Datum plaatsing: 10 december 2022

Opnieuw kerstroute in Hintham


Opnieuw kerstroute in Hintham


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De kerstroute Hintham was de afgelopen twee jaar al een redelijk succes en dit jaar wordt het vast nog mooier en gezelliger. Fia de Vos is daarvoor weer op zoek naar mensen uit Hintham die in de periode van 18 december tot en met 6 januari een raam, een balkon, een stuk tuin of de muur van hun huis in kerststijl willen versieren. Dat kan met een kerststal van allerlei materiaal maar ook bijvoorbeeld door bijzondere kerstballen voor je raam te hangen, of een gigantische brandende ster in de boom voor je huis, of een mooie raamversiering in de hal van je appartementencomplex of van je klaslokaal.

Aan de hand van de adressen die zich opgeven maakt ze twee tochten van een ieder een kleine vijf kilometer: één in Hintham Zuid en één in Hintham Noord. Vanaf 18 december zijn die tochten op papier te krijgen bij de balie van de Biechten en zijn ze ook te vinden op de facebookpagina “Bewoners Hintham noord/zuid”, of te downloaden vanaf de
websites van de Biechten, de BAS en van de wijkraad Hintham. Er komt een aangepaste route voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

In diezelfde periode (18 december tot en met 6 januari) komt er een grote kerstboom naast de Biechten te staan. Mede dankzij het wijk- en dorpenbudget. Het is de kerstboom van ons allemaal en dus mag iedereen er een eigen versiering of wens in hangen: maak er een mooie en indrukwekkende boom van en respecteer wat een ander heeft gemaakt.

Woon je in Hintham en wil je meedoen door een kerstversiering rondom je huis aan te brengen, mail dan naar: cenfanwb@gmail.com. Fia neemt dan zeker contact met je op voor verdere afspraken. Doe mee door je eigen
huis aan te bieden, de boom te versieren én door de tocht(en) te lopen.
Maak er een mooie kerstperiode van.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31221