Datum plaatsing: 06 december 2022

Ruilmiddag Fotoboek HeeschHeesch (Bernheze): Heemkundekring ‘De Elf Rotten’ organiseert op zondag 11 december van 14.00 tot 16.00 uur een extra ruilmiddag ten behoeve van de spaarstickers van het Fotoboek Heesch ‘Kruispunt van het Maasland’. Jumbo Wiegmans Heesch heeft in samenwerking met Heemkundekring ‘De Elf Rotten’ een fotoboek uitgebracht, dat op 31 augustus werd gepresenteerd. Om het boek over de geschiedenis van Heesch compleet te maken konden tot eind oktober 256 stickers gespaard worden.

Om mensen in de gelegenheid te stellen hun fotoboek compleet te krijgen heeft de heemkundekring een aantal ruildagen georganiseerd. Op zondag 11 december is het weer zover. Iedereen die hieraan deel wil nemen wordt gevraagd een lijstje te maken van ontbrekende nummers en bij binnenkomst dubbelen in te leveren. Medewerkers van de heemkundekring zullen aan de hand van de ingeleverde lijstjes de ontbrekende nummers uitzoeken en uitreiken aan de bezoekers, zodat zij hun fotoboek compleet kunnen maken. De heemkundekring vraagt mensen die niet deelnemen aan de spaaractie en over een leeg fotoboek beschikken, dat in te leveren bij de heemkundekring.

De ruilmiddag vindt plaats op:

Zondag 11 december van 14.00 tot 16.00 uur

De locatie van de ruilmiddag is:

De Heemschuur, Schoonstraat 35, 5384 AL Heesch. Meer informatie: secretariaat@de-elf-rotten.nl 06-10463762Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28594