Datum plaatsing: 06 december 2022

Kerken Bernheze organiseren kerstpakkettenRegio (Bernheze): In deze zware en moeilijke tijden is het voor verschillende inwoners en de vluchtelingen uit de Oekraïne en andere landen moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het is voor hen moeilijk om elke dag voldoende eten op tafel te zetten. Laat staan met de Kerst iets extra’s.

De geloofsgemeenschappen van parochie “De Goede Herder” roept bij deze alle inwoners op om voor deze groep mensen een mooie Kerst te bezorgen. Dat kan door het doneren van houdbare levensmiddelen. Wij zullen deze inzamelen. Van de ingezamelde levensmiddelen zal dan een mooi kerstpakket worden samengesteld. Dit pakket kan worden thuisbezorgd of afgehaald worden.

Inleveradressen en tijden: voor Heesch in het parochiecentrum aan de Kerkstraat vanaf dinsdag 13 december tot dinsdag 20 december. Open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. Voor Nistelrode vanaf dinsdag 13 december tot dinsdag 20 december aan de Lindestraat 6 onder de overkapping. Vanaf 09:00 uur tot 20:00 uur. Voor Vorstenbosch vanaf dinsdag 13 december tot dinsdag 20 december in het portaal van de kerk aan de Kerkstraat 2. Vanaf 09:00 uur tot 20:00 uur.

Mocht u medemensen kennen die deze hulp kunnen gebruiken!! Dan vragen wij u om dit kenbaar te maken bij de coördinator van deze actie, Hennie van den Brand hennievdbrand@outlook.com 0610402525

Namens parochie “De Goede Herder” danken wij u allen voor uw begrip en medewerking.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28666