Datum plaatsing: 13 december 2022

Ladies’ Circle Bossche Parels zijn Kerstman voor 1 dag's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 zijn de Ladies’ Circle Bossche Parels te vinden in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch voor hun actie ‘Kerstman voor 1 dag’. Tijdens dit weekend gaan de ladies kerstcadeautjes inzamelen voor zo’n 100 kinderen van ouders die verbonden zijn aan Maatschappelijke Opvang Den Bosch. Voorbijgangers worden gevraagd om een cadeautje te kopen voor deze kinderen. De Bossche Parels zorgen dat het cadeautje met kerst bij het juiste kind komt.

Ieder jaar selecteert Bossche Parels een lokaal goed doel om financieel of met ‘handjes uit de mouwen’ te ondersteunen middels diverse acties. Dit jaar ondersteunt Ladies’ Circle Bossche Parels de Maatschappelijke Opvang Den Bosch (MO Den Bosch). Een organisatie voor maatschappelijke opvang en vrouwenopvang in de regio Den Bosch.

Om kinderen verbonden aan MO Den Bosch een cadeau te kunnen geven met kerst is de actie ‘Kerstman voor 1 dag’ opgetuigd. De ladies staan in het weekend van 17 en 18 december met een kerstboom op het Burg. Loeffplein in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De kerstboom wordt versierd met door de ladies zelfgemaakte kerstballen. Op elke kerstbal staat het geslacht en leeftijd van een kind. Het winkelend publiek wordt gevraagd om een kerstcadeautje te kopen voor een van deze kinderen. De Bossche Parels zorgen er voor dat de cadeautjes bij de betreffende kinderen komen.

Ladies’ Circle Bossche Parels
Ladies’ Circle Bossche Parels is een serviceclub van enthousiaste dames uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Persoonlijke groei en ontwikkeling, netwerk en vooral gezelligheid verbinden ons. Samen zetten wij ons in om meer glans te brengen in het leven van mensen die dat nodig hebben.

De visie van Ladies’ Circle Bossche Parels is dat we met de Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Door vriendschap en betrokkenheid helpen we elkaar en een ander. Ieder jaar ondersteunen de Ladies een lokaal goed doel. Daarvoor zamelen wij niet alleen geld in, maar organiseren we ook handen-uit-de-mouwen acties.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30419