Datum plaatsing: 15 december 2022

Kerstfeest Lithoijen – Teeffelen


Kerstfeest Lithoijen – Teeffelen


Lithoijen (Oss): Op donderdag 22 december van 17.00 tot 19.30 uur vindt er een gezellig kerstfeest plaats op het kerkplein in Lithoijen. Iedereen is van harte welkom! De Ouderraad van de Sint Jozefschool organiseert het kerstfeest namens de school en in samenwerking met de Katholieke Bond voor Ouderen, de kerk, de Kernraad Lithoijen en toneelvereniging EMM.

Het kerkplein is prachtig in kerstsfeer gehuld en er is van alles te doen voor jong en oud. Spelletjes, marshmallows roosteren boven de vuurkorf én er is een gezellige kerstmarkt met artikelen die door de kinderen op school en samen met de leden van de KBO zijn gemaakt.

Ook wordt tijdens het kerstfeest de wensboom van de Kernraad gezegend door onze pastoor, kun je de mooie kerststal bezichtigen in de kerk en zorgen de Norbertoontjes en het Remigiuskoor voor extra kerstsfeer door het zingen van kerstliedjes. Verder zingen alle schoolkinderen samen hun gloednieuwe schoollied en zorgt toneelvereniging EMM voor passend entertainment.

Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Er zijn heerlijke versnaperingen zoals koffie, thee, chocolademelk, glühwein, worstenbrood, erwtensoep, wafels en poffertjes te koop. Kom dus gerust met lekkere trek!

De opbrengst van de kerstmarkt, van de collecte tijdens het kerstconcert en van het eten en drinken wordt gedoneerd aan Stichting KiKa. De mascottebeer van KiKa is ook aanwezig op het kerstfeest en in januari vindt de chequeoverhandiging plaats op school.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29178