Datum plaatsing: 17 december 2022

Foto-expositie over Oss door fotoclub VOFMB (Vrije Osse Fotoclub Met Body) in de Bibliotheek Oss


Foto-expositie over Oss door fotoclub VOFMB (Vrije Osse Fotoclub Met Body) in de Bibliotheek Oss


Oss (Oss): Fotoclub VOFMB laat met deze foto-expositie zien wat voor moois Oss te bieden heeft. Van zowel de stad Oss alsook de bijbehorende kernen zijn foto’s te zien: fraaie landschappen, zonsopgang/ondergang, oude gebouwen, de haven en andere markante plekken in Oss.

De clubleden van VOFMB werken met verschillende merken en soorten camera’s. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld een groothoeklens, telelens, op statief of uit de hand, met lange sluitertijden en/of filters, proberen ze de mooiste plaatjes te maken. Door een groot diafragma te gebruiken wordt een zachte achtergrond gecreëerd en door een klein diafragma te gebruiken komt er veel scherpte in de foto’s. Ook in de nabewerking kun je een foto nog meer verfraaien met bijvoorbeeld de programma’s Lightroom en Photoshop. Op het beeldscherm bij de expositie is ook een diavoorstelling te zien van allerlei andere foto’s zoals architectuur-, natuur-, portret-, straat- en sportfotografie.

Fotoclub VOFMB organiseert ook clubavonden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met secretaris@ossefotoclub.nl of bekijk de website ossefotoclub.nl

Van maandag 5 december tot en met zondag 8 januari is de foto-expositie van VOFMB te bekijken tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Oss.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26654