Datum plaatsing: 20 december 2022

“Titusdag” voor alle leerlingen van het Titus Brandsmalyceum, locatie van Het Hooghuis.Oss (Oss): Dit schooljaar is het 100ste schooljaar van het TBL. Dit wordt gevierd met een “Titusdag” voor de ruim 1460 leerlingen op donderdag 22 december. In plaats van lessen worden er op deze dag drie ronden met een voorstelling in theater De Lievekamp en ongeveer 70 verschillende workshops aangeboden.

Iedere leerling gaat in een van de drie rondes kijken naar een leuke voorstelling, speciaal gericht op onze school. Wie er op komt treden is tot donderdagochtend nog een verrassing. Aan de voorstelling werken ook enkele oud-leerlingen mee.

In de twee andere rondes gaan de leerlingen deelnemen aan de workshops. Het aanbod is zeer divers. Van koken met groenten tot paardrijden, van edelsmeden tot theater maken, van een rondleiding bij TOP Oss tot golfen en van boogschieten tot quilten.

Een deel van de activiteiten wordt gegeven door de eigen docenten. De meeste workshops worden gehouden in het TBL-gebouw aan de Molenstraat maar een aantal workshops vinden elders plaats zoals in De Muzelinck, de sporthal op de Rusheuvel en het zwembad van Oss.

In de eerste helft van 2023 staat o.a. nog een College Tour met Mart de Kruif (maart), een Sportcafé (april), de presentatie van het jubileumboek (mei) en een grote reünie (17 juni 2023) op het programma. Informatie is te vinden op tbl100.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29162