Datum plaatsing: 23 december 2022 - Laatst gewijzigd: 23-12-2022 15:12:06

5 leuke relatiegeschenken om te geven èn krijgen!


5 leuke relatiegeschenken om te geven èn krijgen!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Wilt u een leuk relatiegeschenk bedenken om te geven? Dan is dat soms best wel lastig, aangezien er tegenwoordig veel mogelijk is. Kunt u door alle bomen het bos niet meer zien en kunt u dus wel wat hulp hierbij gebruiken? Lees dan snel verder, want in dit artikel delen we 5 relatiegeschenken die vrijwel altijd goed in de smaak zullen vallen!

1. Paraplu

Op nummer 1 zetten we de paraplu. Dit item komt namelijk vaak van pas, aangezien we in Nederland wonen en het hier regelmatig plenst. Als relatiegeschenk kunt u een paraplu met naam laten bedrukken om het cadeau extra persoonlijk te maken. Met uw logo op een paraplu maakt u bovendien gratis reclame voor uw bedrijf.

2. Geurstokjes

Op de tweede plaats zijn geurstokjes ook leuk om als relatiegeschenk te krijgen. Met geurstokjes kan de ontvanger het huis namelijk van een lekkere geur voorzien. Aangezien geur wel persoonlijk is, kunt u het beste kiezen voor relatief neutrale geuren. Denkt u dus bijvoorbeeld aan lavendel (voor in de slaapkamer), eucalyptus (heerlijk fris!) of vanille (altijd goed).

3. Trolley

Een koffer of trolley als relatiegeschenk is ook een goed idee. Dit item roept namelijk vakantiegevoelens op en daar maakt u de ontvanger dus heel blij mee! Kies voor een standaardformaat dat als handbagage geaccepteerd wordt bij alle luchtvaartmaatschappijen, zodat dit relatiegeschenk altijd gebruikt kan worden wanneer men daadwerkelijk op reis gaat. U kunt de koffer eventueel laten bedrukken met een slogan of bedrijfslogo.

4. Verzorgingssetje

Een setje met lekkere verzorgingsproducten doet het ook vaak goed als relatiegeschenk. Denkt u dus bijvoorbeeld aan een doucheset met doucheschuim, shampoo en conditioner. Of wat dacht u van een handverzorgingsset met handzeep, handcrème en een desinfecterende gel om overal mee naartoe te nemen? Maar een vakantie setje met zonnebrandcrème en aftersun behoort ook tot de mogelijkheden. Zoals u merkt, kunt u qua verzorgingsproducten nog flink variëren, dus is er altijd wel iets geschikts te vinden om een relatie blij mee te maken.

5. Chocolademelk met mok

Tenslotte zijn relatiegeschenken met iets lekkers om te eten of drinken ook fijn om te krijgen. U kunt bijvoorbeeld een compleet borrelpakket met alles erop en eraan geven, maar als u een kleiner budget heeft, is een mok met chocolade om zelf chocolademelk te maken en marshmallows ook superleuk. Ook hier kunt u de mok voorzien van uw bedrijfslogo of slogan.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18428