Datum plaatsing: 23 december 2022

5 tips om te schitteren met je webshop!


5 tips om te schitteren met je webshop!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Investeren in een webshop is een uitstekende keuze. Vandaag de dag gebeurt alles online: jij kan met je bedrijf dus niet achterwege blijven, aangezien je anders een gigantisch gedeelte van je omzet zou missen. Maar, wist je dat je door bepaalde trucjes toe te passen, je ook nog extra omzet uit je webshop haalt? Gebruik deze vijf tips gelijk!

1. Homepage
Je homepage is het eerste wat de meeste klanten te zien krijgen. Het is belangrijk om hier producten op te laten zien die interessant zijn, aangezien je klant hierdoor bepaalt of ze wel of geen gebruik van je website willen maken. Licht je bestverkopende producten uit, of vertel je klanten over een korting die momenteel bezig is. Zo laat je je bezoekers geen keuze dan verder te klikken!

2. Kleurgebruik
Heb jij al wel eens van branding gehoord? Branding houdt in dat je als bedrijf vasthoudt aan je huiskleuren. Dit helpt bezoekers om zich jou makkelijker te kunnen herinneren. Alleen het zien van jouw kleuren, doet al aan je denken. In je webshop wil je jouw huiskleuren dus veelvuldig naar voren laten komen, waardoor je jouw identiteit duidelijk opbouwt.

3. Knoppen
Je website bestaat uit veel verschillende elementen. Knoppen zijn hierin erg belangrijk: ze dirigeren je bezoeker door de website. Het is dus erg belangrijk om na te denken over waar jij je knoppen plaatst: als niemand ze ziet, gebruikt ook niemand ze. Door de juiste teksten aan je knoppen toe te voegen, maak je het echt verleidelijk om dit wel te doen. Voer onderzoeken uit om te zien waar je klanten knoppen verwachten, en zet dit direct in!

4. Social Media
Om te genieten van ultieme successen op je webshop, gebruik je niet alleen je webshop. Dit klinkt misschien raar, maar een groot gedeelte van je klanten bereik je op een andere manier, bijvoorbeeld door social media. Plaats bijvoorbeeld op Instagram over de huidige acties in je webshop, of licht op Facebook populaire producten ook. Zo inspireer je je klanten en laat je zien wat jouw webshop kan betekenen voor ze.

5. Zoekwoordengebruik
Het belangrijkste van je website is het trekken van bezoekers. Een goede manier om dit te doen is door hoog in de zoekresultaten van Google te staan. Dit doe je onder andere door goede teksten. Het is belangrijk dat je hierin bepaalde zoekwoorden naar voren laat komen die door je doelgroep veelvuldig gebruikt worden. Natuurlijk moet je tekst informatief raak zijn, maar juist inspelen mag ook absoluut!

Best4U
Als jij er zeker van wilt zijn dat deze tips allemaal correct worden opgevolgd, is het een webshop laten maken een slimme keuze. Neem eens een kijkje op de website van Best4U en werk met een partner die snel en gericht werkt!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16813