Datum plaatsing: 03 januari 2023

Ervaar beginnende dementie door middel van een VR-bril


Ervaar beginnende dementie door middel van een VR-bril


Oss (Oss): De Dementheek organiseert in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Noordoost-Brabant op dinsdagmiddag 10 januari 2023, op de jeugdafdeling in Bibliotheek Oss, een middag om mensen gratis te laten ervaren hoe het is om beginnende dementie te hebben door middel van VR-dementiebrillen.

De VR-dementiebrillen zijn door Alzheimer Nederland afdeling Noordoost-Brabant onlangs aangeschaft en het is een prachtige manier om mensen kennis te laten maken met het ervaren van (beginnende) dementie.

De Dementheek is een informatiepunt in de Bibliotheek. Hier is materiaal en informatie te vinden voor mensen die te maken hebben met dementie. Kijk voor meer informatie op onze themapagina over dementie op www.nobb.nl.

Iedere geďnteresseerde mag zich hiervoor aanmelden. Er zijn 2 VR-dementiebrillen beschikbaar per uur, van 14.00 tot 18.00 uur. Dit betekent dat er op die middag maximaal 8 personen kunnen deelnemen. Mocht je interesse hebben en je willen aanmelden, dan mag je een mail sturen naar gerardschut@nobb.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28425