Datum plaatsing: 08 januari 2023

Familiemusical Kruimeltje te zien met tolk gebarentaal in De Lievekamp


Familiemusical Kruimeltje te zien met tolk gebarentaal in De Lievekamp


Oss (Oss): Na de succesvolle film in 2020 is het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje nu als familiemusical in de Nederlandse theaters te zien. Op zondag 15 januari is de familiemusical tweemaal te zien in De Lievekamp. Bij de voorstelling van 16.00 uur is er een tolk gebarentaal aanwezig. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van het theater.

Ergens door de besneeuwde straten zwerft Kruimeltje, een vrolijke straatjongen van 10 jaar. Hij heeft geen ouders, broers of zussen. Zal hij voor altijd een straatjochie blijven of vindt hij ooit een echt thuis? Deze gloednieuwe productie met pakkende liedjes, een prachtig decor en een vleugje sentiment zorgt voor een hartverwarmende voorstelling voor jong en oud. Iedereen moet kunnen genieten van kunst en cultuur en daarom biedt De Lievekamp deze familievoorstelling ook aan mét een tolk gebarentaal. Met een gebaren- of schrijftolk erbij is er een betere, meer volledige beleving van de live voorstelling mogelijk.

Kaartverkoop Toegangskaarten voor de voorstellingen van Kruimeltje - Oer-Hollandse familiemusical te zien op zondag 15 januari in de Grote Zaal van De Lievekamp om 13.30 uur en 16.00 uur, zijn vanaf € 11,00 (excl. € 1,25 ticket fee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22. Tijdens de uitvoering van 16.00 uur is er een tolk gebarentaal aanwezig. Voor bezoekers die hiervan gebruik wensen te maken, is een beperkt aantal stoelen gereserveerd. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken? Neem dan contact op met de Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl en vermeld hierbij de code #tolk_gebarentaal_16_uur en het totaal aantal gewenste tickets.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12355