Datum plaatsing: 15 januari 2023

Winterfestijn en nieuwe cursussen bij Muzelinck


Winterfestijn en nieuwe cursussen bij Muzelinck


Oss (Oss): Op zondag 22 januari vindt van 14.00 tot 17.00 uur het Winterfestijn plaats bij Muzelinck. Tijdens dit evenement vinden er op vier verschillende podia muziek- en dansoptredens plaats. De artiesten bestaan uit leerlingen, docenten en huisgenoten van Muzelinck. De docentenband van Muzelinck zal spelen waarbij diverse leerlingen zullen aansluiten op het podium. Het evenement is zeer geschikt voor gezinnen. Kaarten zijn vanaf 9 januari verkrijgbaar bij Muzelinck. In de voorverkoop (tot en met 18 januari) kosten de kaarten € 5,00 per persoon. Daarna kosten de kaarten € 6,00 per persoon. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis.

Nieuwe cursussen

Vaak hebben mensen in het begin van een nieuw jaar zin in iets anders, iets nieuws en hebben zij goede voornemens zoals: meer tijd voor jezelf, stukje verdieping of ontspanning. Daarvoor biedt Muzelinck diverse mogelijkheden. Nieuw is bijvoorbeeld de cursus ‘Mindful-tekenen’. Dat werkt stressverlagend en je kunt je er beter door concentreren. Zowel kinderen als volwassenen kunnen op elk gewenst moment starten met een introductiecursus op een instrument naar keuze, volwassenen (tot op hoge leeftijd) kunnen fit worden en blijven met de nieuwe cursus ‘Dans je fit’ en mensen die graag met beeldende kunst bezig zijn kunnen een stukje verdieping vinden tijdens de cursus ‘Kruip in de huid van een kunstenaar’ waar ook kunstgeschiedenis aan bod komt. Dit is slechts een greep uit de vele nieuwe mogelijkheden bij Muzelinck. Er is aanbod voor mensen van 1 tot 100 jaar!

Verwerkplaats – Verwerken van verlies op kunstzinnige wijze

Na een succesvolle pilot in november en december start Muzelinck vanaf februari 2023 met de Verwerkplaats. Tijdens vijf bijeenkomsten, die in het teken staan van wisselende rouwthema’s, wordt kunstzinnig gewerkt, zoals schilderen, tekenen, schrijven en werken met klei. De ervaring leert dat dit een helende manier is om met verlies en rouw om te gaan. We werken in een groep, omdat je op die manier zal zien dat je niet de enige bent. Je ervaart steun, herkenning en leert van elkaar.

Meer informatie over de cursussen en evenementen van Muzelinck? Kijk op www.muzelinck.nl of neem contact op via contact@muzelinck.nl of 0412-623727.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13440