Datum plaatsing: 15 januari 2023

Voorleesplezier met de Nationale Voorleesdagen


Voorleesplezier met de Nationale Voorleesdagen


Oss (Oss): Van 25 januari t/m 4 februari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen. Het doel van de Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De Bibliotheken Berghem, Lith, Oss en Ravenstein organiseren tijdens de Nationale Voorleesdagen diverse activiteiten voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het prentenboek van het jaar Maximiliaan Modderman geeft een feestje staat centraal tijdens deze activiteiten.

Peuter- en kleuterquiz Van 25 januari t/m 4 februari is er tijdens openingstijden van de Bibliotheek een quiz voor peuters en kleuters te maken. De quiz staat in teken van de prentenboeken top 10. Deelnameformulieren zijn gratis te verkrijgen bij de (jeugd)balie van de Bibliotheek.

Voorleesontbijt

Op zaterdag 28 januari vindt van 10.00-11.00 uur het voorleesontbijt plaats. Er wordt deze ochtend voorgelezen en er is ontbijt voor de kinderen. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website: www.nobb.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De Nationale Voorleesdagen in Golfbad Oss

Op woensdag 1 februari is er van 15.00-16.00 een Voorlees- en zwemuurtje bij Golfbad Oss. Er wordt deze middag voorgelezen en na het verhaal kunnen er spelletjes in het water worden gedaan. Deelnemers kunnen hierna nog vrij zwemmen tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Kosten: €5,25 per persoon.

Lid worden

Alle kinderen t/m 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek krijgen een vingerpopje van Maximilaan Modderman cadeau. Het lidmaatschap van de Bibliotheek is voor kinderen en jongeren tot 19 jaar gratis.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28796