Datum plaatsing: 20 januari 2023

Start nieuwe Nederlandse jazz band M-five


Start nieuwe Nederlandse jazz band M-five


Megen (Oss): De nieuwe Nederlandse jazzband M-five, bestaat uit vijf professionele muzikanten uit Oss en omgeving met liefde voor de jazz. Op 29 januari om 16.00 uur vindt de kick-off van de band plaats tijdens Music Sunday in Acropolis te Megen.

Voeg bij een gitarist, een bassist en een drummer (die heel subtiel zacht spelen kan, maar ook graag een drumsolo laat horen) een saxofonist en een zangeres. Dan is het plaatje M-five compleet; heerlijke easy jazz voor in een club, tijdens een chique diner, op een receptie, in een huiskamer of in je tuin.

M-five neemt de bezoekers tijdens deze muzikale zondag mee in de jazz, met de herkenbaarheid van jazz Standards en het verrassende geluid van een popliedje in een nieuw jazzy jasje. Je waant je in een heuse Jazzclub in Plein1 in Acropolis.

Kom gezellig binnen en geniet van de muziek! Entree is gratis.

" Als restaurant organiseren wij regelmatig evenementen, zo ook afgelopen voorjaar, een Jazz lunch onder muzikale begeleiding van M-five! Wat een heerlijke muziek en geweldige stem. Wellicht was dit één van de beste evenementen tot nu toe! "

Erik Wolf - Restaurant Titus.

Bandleden Herman Lamers - Basgitaar, Kornelis Lievense - Gitaren, Marij van den Boom - Zang, Egbert van Gruythuyzen - Drums, Geert van Boekel - Saxofoons en fluit.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13332