Datum plaatsing: 18 februari 2023 - Laatst gewijzigd: 19-02-2023 10:08:18

Hannus d地 Heiboer trofee voor SJV Rosmalen


Hannus d地 Heiboer trofee voor SJV Rosmalen


Rosmalen (Rosmalen): De Hannus d地 Heiboer trofee wordt op carnavalszaterdag uitgereikt aan een persoon of vereniging die veel vrijwilligerswerk verzet in Rosmalen in het algemeen met het carnaval in het bijzonder. De Hannus d地 Heiboer trofee werd in 1991 in het leven geroepen door Ex-Prins Hannus d地 Urste (Jan van Hassel). Dit jaar viel de eer te beurt aan SJV Rosmalen.

Naast de vele activiteiten het hele jaar door kent de SJV met 35 vaste vrijwilligers en 30 leden in de jeugdcommissie ook een grote carnavalsgeschiedenis. Des te meer reden dat de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval na een nominatie heeft besloten SJV Rosmalen voor hun vele verdiensten de Hannus d地 Heiboer trofee 2023 toe te kennen. Voorzitter Michiel Houdijk: 的n een ver verleden bouwden we grote wagens voor de Zandhazendurpse optocht. Bij gebrek aan mogelijkheden voor de Zandhazendurpse jeugd tijdens carnaval begon de SJV in 1994 met de Rommelpot. Het succes van het carnavalsfeest in de Rommelpot duurde lang en was groot, vele vrijwilligers waren hier actief om dit feest tot een succes te maken. Helaas heeft de SJV inmiddels door teruglopende belangstelling moeten besluiten met de Rommelpot te stoppen.

Samen met de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval organiseert SJV heden ten dage nog de kinderfeesten met spelletjes van SJV, een snoepje en ranja erbij en een stukje begeleiding tijdens de middag. Team Creatief maakt het decor voor deze middag.

Op 4 februari j.l. waren kinderen met hun fiets en (bolder)kar welkom bij SJV om een klein wagentje voor de kinderoptocht te bouwen of hun fiets te versieren. Deze creaties kunt u in de kinder- en jeugdoptocht op 18 februari bewonderen. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval dankt SJV Rosmalen voor hun jarenlange inzet en spreekt de wens uit nog lang met deze gezellige en actieve verenging te mogen samenwerken. De Hannus d地 Heiboer trofee zal op zaterdag 18 februari uitgereikt worden door Prins Dirk d地 Urste tijdens zijn intocht op De Driesprong net na 15.00 uur. Aanvang van het programma op De Driesprong 14.00 uur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16609