Datum plaatsing: 14 februari 2023

ReŁnie lagere jongensschool Nuland


ReŁnie lagere jongensschool Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): In het begin van 2020 hebben we een soortgelijke oproep ook al gedaan. Door corona is het een en ander toen echter niet van de grond gekomen. Corona is nu nagenoeg onder controle, daarom deze tweede poging. Wij hebben ook nu nog steeds wat meer tijd en zijn daarom weer begonnen met het organiseren van een reŁnie van de lagere jongensschool St. Hubertus. Het gaat hierbij om de schooljaren 1961-1962 (1e klas) tot en met 1966-1967 (6e klas).

Ergens in dit (voor)jaar zal, uiteraard in Nuland, deze reŁnie plaatsvinden. Het gaat om klasgenoten die gedurende deze periode 1 of meerdere jaren bij ons in de klas hebben gezeten. Dit was bij de meesters van de Loop, Bekkers, Verhoeven, Gevers en Smits.

Meester van de Loop hebben we zowel in de eerste als in de 5e klas gehad. Een aantal van jullie woont nu nog steeds in Nuland maar er zijn er natuurlijk ook naar elders verhuisd. We willen vragen aan iedereen zoals familieleden, vrienden en bekenden van deze klasgenoten, dit bericht via sociale media of anders door te geven en bekend te maken. Door alle privacy wetgeving is het tegenwoordig erg lastig om adresgegevens e.d. te achterhalen.

We hopen op veel aanmeldingen en extra informatie zoals fotoís e.d.
Graag je naam en (mail)adres doorgeven van jezelf en indien je die weet ook van andere klasgenoten (die we dan kunnen benaderen) en of je wel of geen interesse hebt aan akkerhaan@home.nl. Graag z.s.m. reageren.

Houdoe en graag tot ziens,
Renť van den Akker, Wim Strik en Harrie GabriŽls.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28313