Datum plaatsing: 23 februari 2023

Rockronde keert terug in Oss


Rockronde keert terug in Oss


Oss (Oss): Eindelijk komt de Rockronde, georganiseerd door Stichting Hart voor Live Muziek, terug. Twee jaar later dan de bedoeling was én in wat afgeslankte vorm, maar niet minder muzikaal.

Vijf regionale topbands treden op zaterdag 4 maart vanaf 19:00 uur op onder het dak van de Groene Engel in Oss. Afwisselend is het de beurt aan Mick Stender, Ignition Rockabilly, Lukazz, The Dutch Horsemen en Sticky Ricky & The Plekband.

Dat de Rockronde zich deze zesde editie op één locatie afspeelt, is anders dan normaal. Voorheen traden rockbands uit de regio namelijk op in cafés verspreid over het centrum van Oss. “Verschillende locaties vonden wij top”, aldus bestuursleden van Stichting Hart voor Live Muziek. “Maar die opzet was voor ons als vrijwilligersorganisatie helaas niet meer haalbaar. Daarom hebben we gekozen voor de Groene Engel, waar geswitcht kan worden tussen de grote zaal en het Cultuurlokaal. We zijn erg blij dat we als stichting op deze manier toch een mooi podium kunnen bieden aan deze bands.”

Het Cultuurlokaal is gratis toegankelijk. Voor de zaal zijn kaartjes à 10 euro per stuk te koop. “Op deze manier kunnen wij de bands en technici een eerlijke gage betalen”, vertelt de organisatie.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15441