Datum plaatsing: 28 februari 2023

Stichting Seniorenbus 's-Hertogenbosch viert 10-jarig bestaan's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De Stichting Seniorenbus 's-Hertogenbosch bestaat 10 jaar en dat is reden voor een feestje! Op 3 maart a.s. wordt dit jubileum gevierd. Het belooft een feestelijke dag te worden waarbij wethouder Marianne van de Sloot de sleutels van 3 nieuwe elektrische auto’s overhandigt. Voor de vrijwilligers is er een feestavond.

De Stichting Seniorenbus ‘s-Hertogenbosch is in 2013 opgericht om senioren in de gemeente ‘s-Hertogenbosch mobiel te houden en isolement te voorkomen. De “bus” haalt senioren op bij hun voordeur, maakt onderweg een praatje en levert hen veilig en comfortabel af op hun bestemming. Inmiddels maken ruim 700 senioren gebruik van de bus. En daarmee een belangrijke voorziening geworden in onze gemeente.

"We zijn ontzettend trots dat we dit jubileum mogen vieren", zegt Rob van Bergen, voorzitter van de Stichting Seniorenbus 's-Hertogenbosch. "We zijn dankbaar dat alle vrijwilligers, sponsoren, adverteerders en donateurs ons in staat stellen deze waardevolle dienst te blijven leveren aan de senioren in onze gemeente." “De Stichting Seniorenbus staat bovendien aan de vooravond van de start van twee nieuwe vervoersdiensten. De voorbereidingen voor de start van ANWB-AutoMaatje zijn in volle gang. Zodra we voldoende vrijwilligers hebben starten we. De eerste officiële rit staat gepland voor 1 april. AutoMaatje Den Bosch zoekt vrijwilligers als chauffeur en matchmaker/telefonist.” “Daarnaast gaat de Stichting Seniorenbus nog dit jaar het vervoer organiseren voor de leden van de seniorenverenigingen van en naar de verschillende activiteiten die de verenigingen organiseren voor hun leden. Dat draagt bij aan het doorbreken van het maatschappelijk isolement. Een druk jubileumjaar dus vol nieuwe activiteiten.” Meer informatie over de dienstverlening van de Stichting is te vinden op www.senioren-bus.nl en www.automaatjedenbosch.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29816