Datum plaatsing: 10 maart 2023

Filmfestival bij Filmliga OssOss (Oss): Na de feestelijke viering van het 55-jarig bestaan in februari heeft de Filmliga Oss, de grootste filmclub van Nederland, het jaarlijkse filmfestival met ontbijt alweer in de steigers staan op zondagmorgen 19 maart vanaf 07.30 uur.

Ook dit jaar met 5 fantastische films. Voor elk wat wils.

The Worst Person in the World, de tot beste uitgekozen film van 2022. Een Noorse drama komedie van de bekende regisseur Joachim Trier.

Living, een recente film uit UK/Zweden/Japan. Een aangrijpend, geestig, warmbloedig, bedachtzaam drama, waarin Bill Nighy de rol van zijn leven speelt.

Un Autre Monde, een Frans drama, waarin menigeen, die deelneemt of deelgenomen heeft aan het arbeidsproces, zich kan herkennen.

Tori et Lokita, een Belgisch drama van de bekende broers Jean-Pierre en Luc Dardenne. De Dardenne-broers hebben patent op sociaal beladen films waar je niet vrolijk van wordt, maar iemand moet het vertellen en wie kunnen het beter dan deze twee regisseurs.

Of het Japanse romantische, visuele, poëtische melodrama Asako I & II. Een film voor de rustige zondagmorgen.

Zie voor meer informatie de folder op onze website: www.filmligaoss.nl

De films worden tijdens dit festival vertoond op twee locaties, te weten De Lievekamp en Kinepolis.

Het programma is zo samengesteld dat er twee films gezien kunnen worden (vol = vol). Daarbij krijgt u een ontbijt met twee drankjes.

Kaarten voor introducés à € 12,50 zijn op 19 maart verkrijgbaar aan de balie bij de ingang van De Lievekamp vanaf 07.30 uur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13073