Datum plaatsing: 06 maart 2023

Nog een maand tot de Maashorst Trailrun: heb jij je al ingeschreven?


Nog een maand tot de Maashorst Trailrun: heb jij je al ingeschreven?


Zeeland (Maashorst): Zin in deze sportieve uitdaging in de natuur? Doe mee met de Maashorst Trailrun, het sportieve evenement voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek zorgen op zondag april voor een uitdagend én mooi parcours waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van De Maashorst te ontdekken. Start- en finishlocatie is camping De Heische Tip in Zeeland.

De Maashorst Trailrun is geschikt voor iedereen. Trailrunning is een sport die bestaat uit hardlopen en wandelen over paden. Doordat lopers een volledig parcours over onverharde, soms heuvelachtige paden krijgen voorgeschoteld, is er een verschil met ‘normaal hardlopen’. Tijdens de Maashorst Trailrun kunnen deelnemers kiezen uit afstanden over 5, 12 en 22 kilometer, die op 7 april in de ochtend van start gaan.

Business Trailrun
De Maashorst Business Trailrun is ook voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen. Alle deelnemers aan de Maashorst Business Trailrun kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 24 kilometer) en starten samen met de individuele lopers.

Kidstrail: gratis clinics in Uden en Oss

Voor de kinderen tot en met 12 jaar die wel van een uitdaging houden, wordt een speciale Kidstrail over 1 of 2 kilometer georganiseerd. Om 13.00 uur gaan zij van start. Om te zorgen dat kinderen optimaal voorbereid ana de start staan, organiseren De Keien Atletiek en AV Oss ’78 clinics. In Oss vindt de clinic plaats op vrijdag 17 maart om 16.00 uur op de atletiekbaan aan de Rusheuvelstraat. Aanmelden is mogelijk via e-mailadres tc-jeugd@avoss78.nl. De clinic van De Keien Atletiek wordt op zondag 19 maart om 13.00 uur gehouden op Bedaf. Inschrijven is mogelijk via www.guusbeweegtje.nl.

Op de website www.maashorst-events.nl vind je alle informatie over de Maashorst Trailrun en kun je je inschrijven. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14991