Datum plaatsing: 20 maart 2023

Vocal Group Basic Light in Kasteel Heeswijk


Vocal Group Basic Light in Kasteel Heeswijk


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Vocal group Basic Light uit Berlicum geeft op zondag 2 april van 12.00 – 13.00 uur een concert in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk. Het koor is opgericht in 2005 als Gospel-popkoor maar het accent is met de jaren meer komen te liggen op mooie luisternummers. Onder leiding van dirigente Edit Bartos wordt ŕ capella en met pianobegeleiding een afwisselend repertoire gebracht dat bestaat uit ballads, lekkere up-tempo nummers, pop, gospel en ook Nederlandse liedjes met een boodschap.

Het koor heeft in het verleden al vaker een concert verzorgd in de Wapenzaal. In de coronajaren kon er nauwelijks worden gezongen en optredens waren helemaal niet mogelijk. Nu staan we met een gedeeltelijk nieuwe formatie in de startblokken om de toehoorder te laten genieten van ons repertoire.

Kaarten voor het koffieconcert zijn te bestellen via het kasteel en te koop aan de kassa. Met het entreebewijs kunt u zowel het concert als het kasteel bezoeken. Meer informatie over het optreden is te vinden op www.kasteelheeswijk.nl. Vocal group Basic Light wenst u veel luisterplezier! En krijgt u ook zin om te gaan zingen….. wij kunnen nog leden gebruiken. Kom eens luisteren bij een repetitie op dinsdagavond 20.15 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Kijk op www.koorbasiclight.nl voor een impressie.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15298