Datum plaatsing: 30 maart 2023

Gratis kaartjes voor theatervoorstelling KAATJE


Gratis kaartjes voor theatervoorstelling KAATJE


Heesch (Bernheze): In het leven van kinderen waarvan ouders uit elkaar gaan verandert veel. School kan een vertrouwde, veilige basis zijn voor een kind. Voor scholen en de sociale omgeving van een kind is het belangrijk deze kinderen te zien, want zij kunnen waardevol contact met een kind onderhouden en signaleren wanneer er bijzonderheden in de ontwikkeling/gedrag van een kind zijn.

Op 25 januari jl. ging de theatervoorstelling KAATJE voor kinderen van de basisschool Hertogin Johanna in première. Het Centrum Jeugd & Gezin Maasland (CJG), onderdeel van ONS welzijn vindt het belangrijk om dit keer ‘volwassenen die een Kaatje kennen’ kennis te laten maken met KAATJE! Ben je gescheiden of niet, ben je de buurvrouw of -man van, tante of oom van of vrienden van: iedereen is welkom! Na de voorstelling is er een Q&A met de acteurs, Villa Pinedo en CJG Maasland.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 20 april van 20.00-21.30 uur in Cultureel Centrum de Pas, De Misse 4 in Heesch. Meld je aan via info@centrumjeugdengezin-maasland.nl en ontvang gratis kaartjes. Nieuwsgierig? Ga naar www.theater-aanz.nl/voorstellingen/kaatje.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14404