Datum plaatsing: 08 april 2023 - Laatst gewijzigd: 07-04-2023 14:19:14

STERKin een ervaren en snelgroeiende adviseur


STERKin een ervaren en snelgroeiende adviseur


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De Driesprong 23 in Rosmalen bood jarenlang onderdak aan een speelgoedwinkel waar kinderen met ouders rondliepen op zoek naar leuke dingen zoals auto’s, poppen, puzzels en spelletjes om hun dromen waar te maken. Het speelgoed is een paar jaar geleden verdwenen en het pand wachtte op een nieuwe gebruiker. Het pand werd gekocht door STERKin en VFD Adviseurs en verhuurt ook ruimte aan VDH Makelaardij. Je kunt er weer terecht voor het oplossen van puzzels en het waarmaken van je dromen. Op financieel gebied wel te verstaan.

door Herman van Dinther

Voor Mark Sauerbreij en Geertjan Jansen heeft de financiële wereld niet heel veel geheimen maar wel genoeg uitdaging. Mark (46) en Geertjan (49) stapten rond de eeuwwisseling in de bankwereld en deden afzonderlijk van elkaar ervaring op als respectievelijk onafhankelijke intermediair en bij ING. Ieder voor zich ontwikkelde zich tot zelfstandig ondernemer in de financiële advieswereld.
Mark: “Natuurlijk kwamen we elkaar weleens tegen bij diverse bijeenkomsten. Maar ook in Rosmalen waar we zestien jaar geleden als eerste bewoners in de Watertuinen in De Groote Wielen terecht kwamen. Het toeval wilde dat ook Geertjan daar neerstreek. Maar zakelijk hadden we nog geen contact.”
Geertjan: “Dat contact is er eigenlijk pas sinds mei vorig jaar toen bleek dat Mark versterking kon gebruiken bij STERKin.”

Bredere dienstverlening
Mark: “Ik had in 2020 mijn vorige onderneming verkocht en begon in november van dat jaar met STERKin als financieel adviseur met de ambitie om een bredere dienstverlening te bieden dan franchise ketens. Daarbij is mijn specialisatie gericht op ondernemers, beleggers in vastgoed, starters, doorstromers en senioren die breed financieel advies willen.
Al snel bleek dat mijn zolderkamertje te klein was voor het snelgroeiende klantenbestand dat door mond-tot-mond reclame en mijn netwerk ontstond. Ik ging dus al snel op zoek naar een professionele werkruimte en partners om het werk nog meer in de breedte te kunnen doen.”
Geertjan: “Ik zag er wel wat in om aan te haken. Na tien jaar ING en het runnen van een eigen Franchise Hypotheek winkel in Den Bosch heb ik voldoende bagage om in te stappen. Dat heb ik vorig jaar mei gedaan en ik ben heel blij dat ik die stap gezet heb.”
Het gaat erg goed met STERKin, we werken intussen met zessen, een zevende medewerker is onderweg. Dat we in VFD en VDH Makelaardij medegebruikers van het pand hebben leidt alleen maar tot kruisbestuiving waar we allemaal voordeel bij hebben.”

Complex
Mark: “We nemen ook graag complexe vraagstukken aan, dat zien we niet alleen als uitdaging maar het geeft ook voldoening. Wij bijten ons vast in zaken en laten niet los tot er resultaat is. Wij kunnen niet toveren, maar maken wel dromen waar. Als het ons niet lukt, dan lukt het niemand. In ons klantenbestand kom je alles en iedereen tegen. Zo begeleiden we onder andere ook (ex) topsporters die vermogensadvies willen voor de langere termijn.
Maar we zien hier ook jonge stellen die voor hun eerste woning gaan, aanvragen voor tweede hypotheek voor verbouwing of verduurzaming en natuurlijk ook oversluiters. Al is dat door de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt op dit moment minder.”
“Het overbieden in de huizenmarkt is verleden tijd en dat is een gezonde ontwikkeling. Iedereen is gebaat bij een stabiele huizenmarkt die overigens behoorlijk onder druk blijft door het grote woningtekort. Daar zien we voorlopig nog niet veel licht aan het eind van de tunnel omdat de bevolkingsaantallen blijven toenemen, in 2030 hebben we bijna negentien miljoen inwoners. Er ligt bij de overheid een grote verantwoordelijkheid om de woningnood daadkrachtig aan te pakken.”

Voor iedereen die zich wil oriënteren op de mogelijkheden qua wonen, de financiële haalbaarheid, verzekeringen en alle vragen die daarmee kunnen samenhangen staat de deur bij STERKin open.

Voor meer informatie zie ook www.sterk-in.com.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15789