Datum plaatsing: 07 april 2023

Energieke oma wil ook anderen laten genieten


Energieke oma wil ook anderen laten genieten


Maren-Kessel (Oss): LijfStijling hielp al veel mensen, middels deskundige begeleiding, professionele apparatuur en een persoonlijk plan van aanpak, om beter in hun vel te komen én te blijven. Annemiek van der Voort, de drijvende kracht achter de afslankpraktijk in Maren-Kessel, nodigt ook de lezers van Maggezien uit om eens langs te komen voor een uitgebreide kennismaking.

door Mark van der Donk

Veertien jaar geleden besloot Annemiek het roer in haar leven volledig om te gooien. Ze waagde de sprong in het diepe en LijfStijling werd haar vierde kind. Het bleek een schot in de roos, want ze kan niet alleen volledig haar ei kwijt in de onderneming, de vele blije gezichten van tevreden klanten toveren elke dag weer een lach op het gezicht van de voormalig managementassistente. “Mijn kracht is denk ik dat ik weet wat mijn klanten doormaken. Ik ben vroeger zelf ook obsessief met afvallen bezig geweest. Nog steeds denk ik de hele dag door aan wat het eten van bepaalde dingen betekent voor mijn lichaam. De kennis die ik daarover vergaard heb, kan ik perfect inzetten om anderen te helpen.”

Echt geen zoutzak
De enthousiaste Annemiek noemt zichzelf een ‘energieke oma’ en bewijst direct dat ze nog altijd bruist van energie: “Ik word 58, ben de trotse grootmoeder van vijf prachtige kleinkinderen, maar zit nog lang niet achter de geraniums, hoor. Als op vrijdag onze drukke oppasdag achter de rug is, ploffen we echt niet als een zoutzak op de bank neer.”
Ze ziet dat de doelgroep van de praktijk is meegegroeid naar de 50+ leeftijd. “Dat zorgt alleen maar voor extra stimulans. Het voelt voor mij namelijk alsof ik bezig ben aan de beste periode van mijn leven. Ik ga ook echt niet achterover zitten tot mijn pensioen. Twee jaar geleden hebben we de praktijk uitgebreid met een prachtige aanbouw en ik vind mijn werk veel te leuk om maar te denken aan stoppen. Ik sta volop open voor vernieuwingen, heb op mijn vijftigste nog mijn diploma voor schoonheidsspecialiste gehaald en wil ook anderen laten inzien dat het leven echt niet stopt naarmate de leeftijd oploopt. Wanneer je er nu iets aan doet, zorg je ervoor dat je op je zeventigste of tachtigste ook nog fit bent. En dan heb ik het helemaal niet over maatje 36, dat heb ik zelf ook niet. Ik eet op zijn tijd ook een reep chocolade en trek graag zo nu en dan een lekker flesje wijn open. Maar als je een beetje rekening houdt met je eetpatroon, zit je lekkerder in je vel en voel je je veel beter. Daar wil ik mijn klanten bewust van maken en van laten genieten.”

Ieder persoon uniek
Aan standaardbehandelingen doet LijfStijling niet. “Ieder persoon is uniek, dus gaan we voor maatwerk. Tijdens een uitgebreide intake vinden we uit waarom de klant wil afvallen, wat hij of zij hoopt dat het oplevert, hoe hij of zij zich wil gaan voelen. We gaan voor de totale persoon en werken van binnen naar buiten. De dieper liggende motivatie vinden we ook heel belangrijk. Het willen afvallen moet vanuit de persoon zelf komen. Wij helpen daarbij met het juiste voedingsplan, gecombineerd met de behandelingen die het beste resultaat opleveren.”

Plan op maat
De vitamine- en mineralencheck is het startpunt van de behandeling. “Daarmee meten we vetstofwisseling, cholesterol, zuurgraad en nog een aantal andere waarden die invloed hebben op een gezond, fit en energiek lichaam. We beginnen bij de kern. In hoeverre is iemand in balans? Wat is er nodig om dat te verbeteren? We maken een plan op maat en daarna is het aan de klant hoe ver we gaan. Een traject voor drie maanden, zes maanden of een jaar? Afvallen voor een summer body of bruiloft kan, maar gaan voor de langere termijn ondersteunen wij natuurlijk ook volledig. We zorgen dat de vitaminen- en mineralenbalans op orde is, zorgen voor coaching en de klant kan - op afspraak - zo vaak langskomen als gewenst. Wanneer hij of zij tevreden is, dan zijn wij dat ook.”

Gezichtsbehandelingen
Gezichtsbehandelingen beginnen bij LijfStijling steeds populairder te worden. “Wanneer je gaat afvallen, zie je dat vaak in je gezicht”, legt Annemiek uit. “Onbegrijpelijk dat sommigen heel veel tijd en energie steken in het lichaam, maar het gezicht vergeten. Met onze professionele apparatuur kun je daar ook heel veel in bereiken.” Dat en veel meer legt ze uit in de prikkelende blogs die ze verschillende keren per week verspreidt via de website en social media. Ze vertelt er ook uitgebreid over tijdens de workshops die periodiek gepland staan. Alle informatie kunnen lezers vinden op www.lijfstijling.nl. Maak gerust eens een afspraak.”Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19292