Datum plaatsing: 12 april 2023

Jarne uit Den Bosch wint tien jaar lang 25.000 euro per jaar


Jarne uit Den Bosch wint tien jaar lang 25.000 euro per jaar


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Goed nieuws voor Jarne uit Den Bosch. Op zijn postcode 5212 VA (Citadellaan) is de nieuwe plus prijs van de Postcode Loterij gevallen. Omdat Jarne meespeelt met Plus wint hij elk jaar 25.000 euro, tien jaar lang. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste Jarne met het nieuws. Jarne is de eerste Postcode Loterij-deelnemer die de nieuwe plus prijs wint.

Jarne is blij verrast met zijn prijs: "Ik ben mee gaan doen voor de lol. Wat een verrassing dat ik deze prijs heb gewonnen! Iedereen mag wat meer genieten van het leven. Dat ga ik nu ook meer doen. Misschien ga ik op reis. Maar in ieder geval ga ik verbouwen!"

Bij de Postcode Loterij spelen alle deelnemers mee voor alle prijzen en cadeaus uit de prijzenpot van 425,9 miljoen euro. Sinds kort kunnen deelnemers daarbovenop extra prijzen winnen wanneer ze meespelen met Plus of Premium.
Met Plus maken deelnemers kans op elk jaar 25.000 euro, tien jaar lang. Met Premium maken deelnemers daar bovenop ook iedere trekking kans op premium prijzen, zoals een Tesla Model X Plaid inclusief 5 jaar verzekering, onderhoud en stroom, een vakantiehuis of een luxe wereldreis voor 4 personen langs alle wereldwonderen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30488