Datum plaatsing: 13 april 2023

Lezing over de weg naar wereldvredeHeesch (Bernheze): Oorlogen, milieurampen en op elk gebied sterke polarisatie. Gaat de wereld de afgrond tegemoet of lukt het nog een andere weg in te slaan?
Volgens Benjamin Creme is het nog niet te laat. Op woensdag 26 april is er in Heesch een lezing met videofragmenten van deze Britse esotericus en kunstschilder. Creme bespreekt hierin de oorzaken van de huidige crises in de wereld en een oplossing.
De spanningen hebben te maken met de oneerlijke verdeling in de wereld en het feit dat wij niet beseffen wie we zijn, dat we als mensheid één zijn en daarom moeten samenwerken. De huidige economie bevordert juist hebzucht, milieuvernietiging en strijd. Nu alle politieke modellen gefaald hebben is een systeem van wereldwijd samen delen de enige oplossing.
Creme vertelt dat we op de drempel staan van een nieuw tijdperk, waarin de mensheid haar eenheid gaat beseffen. Hij voorspelt het spoedige naar voren treden van een groep vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid en Wereldleraar Maitreya. Zij staan klaar om hulp te bieden. Ze willen de mensheid te adviseren en inspireren een ander pad te kiezen en een heel nieuwe beschaving op te bouwen, waarin wereldvrede heerst en iedereen een menswaardig bestaan heeft.
Er zijn veel tekenen die de komst van de Meesters en Maitreya aankondigen, zoals graancirkels en andere ‘wonderen’.
De lezing wordt gegeven door de Nijmeegse afdeling van stichting Share Nederland.
Share Nederland is onderdeel van Share International, een ideële organisatie zonder winstoogmerk.

Locatie: Cultureel centrum De Pas, De Misse 4, 5384 BZ Heesch
Datum: woensdag 26 april
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage)
Info: www.sharenl.org / www.share-international.org

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31153