Datum plaatsing: 19 april 2023

Hoe vind je het voor jou ideale bankstel?


Hoe vind je het voor jou ideale bankstel?


Regio (Regionaal): Kies eens voor een design bank
Ben je op zoek naar een bank die net iets meer glamour met zich meebrengt dan de exemplaren die je in de bekende woonwinkels ziet staan? Breng dan eens een bezoekje aan Whoppah, d online marktplaats voor kunst en design. Je vindt er onder andere Fest banken, maar bent er ook aan het juiste adres voor een onvervalste Gelderland bank. De tweedehands banken verkeren in uitstekende staat, maar zijn wel stukken goedkoper dan hun nieuwe soortgenoten.

Een vintage bank is zonder enige twijfel een van de grootste investeringen die je in je interieur kunt doen. Iets wat niet zo heel vreemd is, want we besteden er veel tijd aan. Of het nu is om een film te kijken, ons in ons favoriete boek te verdiepen, gesprekken te voeren met dierbaren of met de laptop op schoot even wat taken voor het werk uit te voeren. Ga je op zoek naar een nieuwe bank, dan wil je op het gebied van comfort en esthetiek natuurlijk geen concessies hoeven doen. Hoe vind je het ideale exemplaar?

De omvang van je bank
De eerste vraag die je jezelf moet stellen wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe bank is: hoe groot moet deze zijn? Beschik je over een ruime woning, dan kun je voor een groter exemplaar kiezen. Heb je beperkt de ruimte? Voorkom dan dat je met een te grote bank nog maar beperkte loop- en beweegruimte overhoudt. Niet zelden maakt men de fout om de ruimte niet op te meten. Zorg er echter voor dat je over deze gegevens beschikt, zodat je achteraf geen spijt krijgt van je aankoop.

Match je bank met de rest van je interieur
Natuurlijk laat je de keuze voor een nieuwe (of tweedehands) bank grotendeels afhangen van de stijl en inrichting van je woning. Een modern appartement zul je in de meeste gevallen immers heel anders inrichten dan een voormalige boerderij. Toch hoeft dat niet per se het geval te zijn. Ook met beperkte ruimte en middelen is het vaak goed mogelijk om de gewenste uitstraling te creren. De uiteindelijke boodschap is dan ook: zorg ervoor dat de stijl van je bank in overeenstemming is met de rest.

Zorg voor een mooi geheel
En last but not least: zorg er te allen tijde voor dat je meubelstukken een duidelijk geheel vormen. Dit schept rust in je woonruimte. Wederom kan Whoppah je daarbij van dienst zijn. Behalve banken vind je daar talrijke andere tweedehands design meubelstukken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16645