Datum plaatsing: 19 april 2023

Oude voetbalherinneringen ophalen's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Samen met ouderen voetbalherinneringen ophalen: dat is het idee van Talking Football, een project van de FC Den Bosch Foundation. Voetbal heeft het vermogen om mensen te betrekken, bij elkaar te brengen en in beweging te krijgen. Het programma Talking Football richt zich vooral op ouderen die kampen met eenzaamheid en/of (beginnende) dementie.
Op woensdag 26 april van 15.30 tot 17.00u is de eerste bijeenkomst in stadion de Vliert. Elke bijeenkomst duurt twee keer 45 minuten – natuurlijk! -met een kwartier theepauze. In groepjes van 5 tot 10 personen worden herinneringen gedeeld, aan de hand van foto’s, boeken en andere memorabilia van FC Den Bosch. Vrijwilligers met veel kennis van de stad én club begeleiden de activiteit. Begeleiders en mantelzorgers van ouderen kunnen ook bij de sessies aansluiten.
Ken je iemand voor wie Talking Football enorm waardevol zou kunnen zijn? Een oudere voetbalfan in hart en nieren, die geniet van contact met andere fans? Opgeven kan via foundation@fcdenbosch.nl onder vermelding van naam of namen, telefoonnummer & e-mailadres.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15449