Datum plaatsing: 22 april 2023

Oldtimer Voorjaarsrit Klassiek Mechaniek


Oldtimer Voorjaarsrit Klassiek Mechaniek


Zeeland (Maashorst): Wie op zondag 30 april naar het Gelderse Hernen rijdt, zal zich waarschijnlijk ver terug in de tijd wanen, want bij goed weer starten er evenals voorgaande jaren weer circa 100 oldtimers, waaronder ook enkele oldtimer vrachtauto’s, maar ook exclusieve auto’s van jongere datum mogen inschrijven! De route is circa 100 km lang, maar er kan over het algemeen goed doorgereden worden! In de route is ook een bezoek aan een Jaguar specialist opgenomen, met diverse bezienswaardigheden, o.a. interessante restauratieobjecten!
Inschrijven kan vanaf 10.00 uur, tot 11.00 uur. bij “Ontmoetingscentrum “De Mijlpaal”, Tunnelpad 3, in Hernen. De start is vanaf circa 11.15 uur
De route gaat door diverse dorpjes, dijken en schilderachtige landschappen van het prachtige “Land van Maas & Waal”, met tussentijds ook nog een korte stop een Jaguarspecialist, om uiteindelijk weer te eindigen in het Brabantse Zeeland, bij “Zalencentrum Het Witte Huis”, de thuishaven van Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ).

Daar zijn alle deelnemende oldtimers vanaf circa 15.00 uur, weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers nog ruimschoots nagenieten zowel binnen als buiten vanaf het terras met zicht op hun auto’s want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd.
Deelname voor leden van KMZ is gratis, inclusief een aantal consumpties en rallybord.
Ook niet-leden met een oldtimer of exclusieve auto kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van € 12,00 gevraagd, exclusief de kostprijs € 3,- voor een rallybord wat het hele jaar door bij onze ritten kan worden gebruikt. (Vrijblijvend)
Voor contact of meer informatie over KMZ zie: www.k-m-z.nl of per E-mail: info@k-m-z.nl
Of telefonisch met Ben van Nuland, 06-23629918
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31117