Datum plaatsing: 24 april 2023

ReŁniefeest 100 jaar TBL


ReŁniefeest 100 jaar TBL


Oss (Oss): n de zomer van 2023 bestaat het Titus Brandsmalyceum, locatie van Het Hooghuis, 100 jaar! We zijn erg trots dat onze school al een eeuw goed en innovatief onderwijs biedt. Dit jubileum vieren wij het hele schooljaar 2022-2023. Een van de activiteiten is het reŁniefeest dat zal plaatsvinden op 17 juni 2023.

De reŁnie vindt plaats op het TBL binnen het gebouw, op de binnenplaats en op het sportveld. Inloop start om 14.00 uur bij de hoofdingang. Hier word je bij aankomst geregistreerd, ontvang je enkele consumptiebonnen samen met een plattegrond en een dagprogramma.

Er zijn diverse barretjes voor een drankje (koffie en thee gratis) en in de loop van de middag opent de Foodplaza op de binnenplaats. Van 19.00-22.00 u draait een DJ in de feesttent op het sportveld muziek op verzoek en random uit vervlogen tijden.

Het hele schoolgebouw en het sportveld, waarop een grote feesttent wordt geplaatst, zullen worden ingezet. En er zullen diverse programmaonderdelen zijn zoals:

Optreden met o.a. de schoolband/musicalgroep/Ö. verrassing
Docentenontmoetingsplek
Rondleidingen
Op de foto metÖÖ
DJ op het feest in de tent van 19.00-22.00 uur
Music wheel
Ontmoetingsplekken voor jaarlagen
Diverse barretjes
Bittergarnituur/hapjes tijdens de feestavond
Fotogalerij
Consumptiebonnenverkooplocaties met PIN betaling
Ook de school blijft de hele avond open tot 22.30 uur om een rustig plekje te vinden om elkaar te ontmoeten en rond te lopen.

De parkeerplaats is beperkt. Geadviseerd wordt om gebruik te maken van de parkeergarage Bergoss , het Jurgensplein of parkeergarage Oostwal-Oost. Er komt een fietsenstalling achter de school. Ben je slecht ter been, dan kun je dit melden bij de organisatie, dan kijken we wat wij kunnen regelen (b.v. liftpas).

Aanmelden kan via https://www.tbl100.nl/reunie/Intro TBL100 from Bonsai media on Vimeo.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.34483