Datum plaatsing: 25 april 2023

Onthullende film “Good luck to you, Leo Grande” bij Filmhuis Berlicum


Onthullende film “Good luck to you, Leo Grande” bij Filmhuis Berlicum


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Nancy Stokes (Thompson), een ordentelijke vrouw van tegen de zestig die enkel obligate seks kende met haar inmiddels overleden man, wil nu wel eens weten wat klaarkomen is. Ze spreekt daarom af in een hotel met de galante gigolo Leo Grande. Denk niet dat dit een broeierige film oplevert: het blijkt nog een hele klus om de geblokkeerde Nancy uit de kleren te praten.

Doordat het zich op een hotelkamer afspeelt en er naast seks ook diepere gesprekken plaatsvinden leren we Leo en Nancy in korte tijd heel goed kennen. En zij elkaar. En dat levert zowel mooie, intieme en erotische momenten op als botsingen en irritatie

De film heeft zoveel herkenbare thema’s dat iedere man, vrouw, persoon in welke leeftijdsgroep dan ook er iets uit kan halen. Maar toch zijn er bijvoorbeeld nog zat meiden die het moeilijk vinden om te vertellen wat ze willen tussen de lakens, die masturbatie alleen iets voor jongens vinden of orgasmes faken. Of jongens die onzeker zijn over hun lichamen en bedprestaties. Good Luck To You, Leo Grande heeft een hoog herkenbaarheidsgehalte als het gaat om je kwetsbaar opstellen, schaamte, onzekerheid, zelfacceptatie en verlangens.

Deze Filmhuis-film draait op 25 mei in het Beneluxtheater in Berlicum om 20.00 uur.

Een kaartje kost € 9,50 en is via de site of aan de balie te koop (maandag-, dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend). Men kan ook een mail sturen naar kaartverkoop@beneluxtheater.nl als men het niet via de website wil doen. Bij die prijs is inbegrepen dat u na afloop nog een drankje kunt gebruiken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14736