Datum plaatsing: 28 april 2023

Maasland Run Classics circuit 2023 van start


Maasland Run Classics circuit 2023 van start


Geffen ('s Hertogenbosch): Het Maasland Run Classics circuit 2023 start op vrijdag 12 mei met de Biescamploop in Geffen. Voor de Biescamploop is MRC te gast bij de Geffense voetbalclub Nooit Gedacht. Naast de gebruikelijke afstanden van 5 of 10 kilometer is er speciaal voor de jeugd een wedstrijd over 1.000 en 1.750 meter. Dus jong of oud, iedereen kan meedoen.

De start van de Biescamploop is voor alle afstanden, dus ook voor de jeugdloop, om 19.30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Start en finish van de Biescamploop zijn nabij voetbalclub Nooit Gedacht op sportpark de Biescamp in Geffen. Kosten voor deelname bedragen 6 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis. Er kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse worden ingeschreven en met PIN worden betaald.

Meer informatie over de Biescamploop en het Maasland Run Classic circuit 2023 is te vinden op www.maaslandrunclassics.nl. Daar vind je ook alle uitslagen, foto’s en het tussenklassement.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14267