Datum plaatsing: 11 mei 2023

Ravage na achtervolging


Ravage na achtervolging


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Woensdagavond, rond 20.35 uur, vond er een achtervolging plaats op de A2. De achtervolging begon bij afslag Beesd. Politieagenten zagen daar een in BelgiŽ gestolen auto rijden. Toen zij de bestuurder een stopteken gaven, reed hij met hoge snelheid weg. Meerdere eenheden volgden het voertuig.

Ter hoogte van Kerkdriel sloten collega's van Den Bosch aan. Zij zagen dat het voertuig met 165 geijkte kilometers per uur via de vluchtstrook diverse voertuigen inhaalde. Ook zagen zij dat het voertuig diverse keren een puntstuk nam. Vlak voor het provinciehuis raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en reed met hoge snelheid tegen de vangrail aan. Direct werd de bestuurder door de collega's aangehouden.

Naast het feit dat de 32 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats verdacht wordt van heling, wordt de man morgen ook gehoord voor het rijden zonder rijbewijs, het rijden onder invloed van drugs en het gevaar of hinder veroorzaken op de openbare weg.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23089