Datum plaatsing: 11 mei 2023

CreŽer een inclusieve speelplek met uitdagende professionele speeltoestellen


CreŽer een inclusieve speelplek met uitdagende professionele speeltoestellen


Regio (Regionaal): Klimmen en klauteren maakt kinderen sterker en socialer. Het is dus ontzettend goed voor ze als zij minimaal een uur per dag buitenspelen in de frisse lucht. Ook komt de beweging hun gezondheid ten goede, want buitenspelen helpt overgewicht te voorkomen en verlaagt het stressniveau. Bij kinderen op de basisschool verhoogt buitenspelen ook de leerprestaties en stimuleert het de cognitieve ontwikkeling. Met het leveren van professionele speeltoestellen voor de speeltuin in de openbare ruimte en op speelplekken van de kinderopvang, het onderwijs, horeca en recreatie, is dat exact waar Hercules Speeltoestellen op inspeelt. Bovendien ontzorgt deze gerenommeerde leverancier haar klanten van het ontwerp tot en met de aanleg van elk speeltoestel.

Hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen
Een uitgebalanceerde en perfect opgeleverde speelplek maakt het verschil en dat gebeurt vanuit een passie voor het vak. Daarbij wordt een zeer scherpe prijsstelling gehanteerd. Niet voor niets weet Hercules haar klanten keer op keer aangenaam te verrassen. Het bedrijf staat voor eigentijdse speeltoestellen, SpeelPrikkels en sporttoestellen van een hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Ook is de onderneming sterk in turnkey projecten waarbij klanten maximaal worden ontzorgd. Hercules Speeltoestellen neemt daarbij de lead in het complete proces, van het ontwerp en de inventarisatie tot en met de uitvoering. Voor het onderhoud en bij eventuele schade staat het serviceteam altijd paraat om de speelruimte veilig en heel te houden.

Speelruimte waar kinderen vaker en langer plezier beleven
Hercules Speeltoestellen is ervan overtuigd dat plezier centraal hoort te staan om andere doelen te bereiken, en gelooft in de noodzaak van speelruimte waar alle kinderen langer en vaker plezier beleven. Bij het buitenspelen verleggen kinderen hun grenzen, maken ze vrienden en gaan ze samen op avontuur. Daarom weet Hercules Speeltoestellen precies hoe ze zich door te spelen kunnen ontwikkelen en hoe je kinderen tot spel kunt verleiden. Daarom wordt iedere speelruimte in co-creatie ontworpen en gecreŽerd. Daarbij zijn uiteraard de wensen van de opdrachtgever van belang, maar ook wordt de kinderen die er gaan spelen naar hun inbreng gevraagd. Hercules Speeltoestellen installeert zelfs samen met omwonenden of vrijwilligers. De specialist neemt ook graag het voortouw in participatietrajecten en werkt vanuit een succesgedreven instelling.

Goede leefstijl en gezonde omgeving
Op het gebied van speeltoestellen voor de speeltuin waarmee speelplekken worden gecreŽerd voor kinderen die met meer plezier buitenspelen, heeft Hercules Speeltoestellen een absolute naam hoog te houden. Als je een speeltuin wilt inrichten met professionele speeltoestellen die de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen stimuleren en die hun fantasie prikkelen, zijn bijvoorbeeld houten speeltoestellen voor buiten een goede keuze. Ieder speeltoestel van hout - zoals een speelhuisje, houten klimrek, schommel, duikelrek of zandbak - is geschikt voor jongere en oudere kinderen en biedt hen een eindeloze bron van fantasie en inspiratie. Wat deze houten speeltoestellen extra aantrekkelijk maakt, is dat ze ook goed toegankelijk zijn voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Met deze duurzame en onderhoudsarme speeltoestellen creŽer je dus een inclusieve speelplek waar kinderen leren hoe zij kunnen samenwerken en relaties met anderen ontwikkelen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17331