Datum plaatsing: 11 mei 2023

On a budget? Met deze meubels betaal je niet te veel voor een knusse babykamer


On a budget? Met deze meubels betaal je niet te veel voor een knusse babykamer


Regio (Regionaal): Als (aanstaande) ouder is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat alle spullen waar je het woord baby voor plaatst automatisch verdubbelen in prijs. Daarom moet je zo nu en dan creatief zijn, om hoge kosten uit de weg te gaan. Verdiep je bijvoorbeeld eens in mangohouten meubels in plaats van babymeubilair. Toegegeven, mangohouten meubels zijn in de eerste plaats niet ontworpen voor een babykamer, maar dat betekent niet dat ze er niet thuis horen. Met een beetje creativiteit passen ze namelijk perfect en is het alsof ze nooit een andere bedoeling hebben gehad.

Perfecte plek voor babykleertjes
Al die schattige kleertjes en andere spullen die je nodig hebt voor de baby moeten natuurlijk opgeborgen worden zodat het geen troep wordt in de babykamer. Daarvoor kun je een kinderkledingkast kopen, maar een vakkenkast of buffetkast van mangohout volstaat ook prima. Een buffetkast of vakkenkast met open vakken is de perfecte plek om mooie spulletjes tentoon te stellen, zoals lieve knuffeltjes, boekjes of een sfeervol lampje. Een gesloten kast kan daarnaast juist heel goed van pas komen voor de berg babykleertjes die je verzameld hebt. Het warme en natuurlijke karakter van het mangohout zorgt tevens voor een unieke uitstraling. Zo heb je niet alleen genoeg opbergruimte, maar ook een prachtige eyecatcher in de babykamer.

Verschonen in stijl
Naast een (kleding)kast is ook een commode onmisbaar in een babykamer. Commodes zijn over het algemeen best prijzig in aanschaf, maar koop je een dressoir van mangohout, dan valt de prijs best wel mee. Met een hoogte van 90 centimeter zijn veel dressoirs prima te gebruiken als commode en daarnaast zorgen ze ook nog eens voor veel sfeer in de kamer. Win-win dus.

Multifunctionele tafel
Als laatste kan ook een mangohouten salontafel erg handig zijn in de babykamer. Gebruik hem bijvoorbeeld om tijdens het voeden je spullen bij de hand te hebben of een paar jaar later, als je kleintje inmiddels kan lopen, als speeltafel.

Wil je de stijl van de babykamer vervolgens doortrekken naar de rest van het huis? Dan kan dat heel gemakkelijk, omdat mangohouten meubels overal in huis gebruikt kunnen worden. Ga bijvoorbeeld voor het zwarte tv meubel van mangohout of een naturel eettafel om met het hele gezin aan te ontbijten, lunchen of dineren.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15490