Datum plaatsing: 15 mei 2023

Schrijver Wim DaniŽls in Nistelrode


Schrijver Wim DaniŽls in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): Het dorpse leven en de grote families van vroeger. Wim DaniŽls weet er alles van. Op uitnodiging van Bibliotheek Nistelrode staat de Brabantse schrijver en taalkundige dinsdag 23 mei om 20:00 uur in Cultureel Centrum Nesterlť in Nistelrode

Wim DaniŽls heeft inmiddels meer dan honderd boeken op zijn naam staan. Denk aan taalboeken, romans, verhalenbundels, poŽzie en informatieve boeken, met onderwerpen als de fiets, vakantie, de lagere school en woorden als houdoe. In Nistelrode staan zijn boeken Het dorp (2019) en Familie (2021) centraal, waarin hij met humor en nostalgie het dorpse leven en de grote families van vroeger beschrijft. Wim DaniŽls is ook op televisie te zien. Zo maakte hij met acteur Huub Stapel voor omroep Max met veel succes een televisieserie van zijn boek Het Dorp.

Kaarten voor de lezing zijn Ä 7,50 voor leden van de Bibliotheek en Ä 10,00 voor niet-leden en verkrijgbaar bij alle locaties van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Kaarten zijn ook te koop via de website www.nobb.nl/activiteitenUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30625