Datum plaatsing: 18 mei 2023

Start nieuwe Partnergroep Dementie voor mantelzorgers's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Bent u partner en mantelzorger van iemand die lijdt aan dementie, Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies? Dan kan het fijn zijn als u met lotgenoten kunt praten over uw situatie. Dementie is immers een ziekte met een grote impact op het verdere leven. Niet alleen voor diegene die het overkomt maar ook voor de partner. In de Partnergroep Dementie, georganiseerd door Mantelzorg Farent en het Geheugenhuis, gaan mantelzorgers in gesprek met elkaar. We wisselen ervaringen uit met andere mantelzorgers en je krijgt praktische tips rondom je thuissituatie. Gespreksleider is Akkie de Rouw van Mantelzorg Farent.

Thema’s die aan bod komen in deze partnergroep: Wat is dementie? Omgaan met je naaste en gedragsveranderingen bij dementie. Zorgen voor jezelf als mantelzorger! (Praktische) ondersteuningsmogelijkheden en (leren) hulp vragen. Er is ruimte voor persoonlijke verhalen, extra vragen en onderling contact.

Locatie en tijdstip:

Vanaf donderdag 25 mei, 8 juni, 22 juni, 6 juli en 13 juli 2023.

Huis73 | Geheugenhuis, Hinthamerstraat 72-74 ‘s-Hertogenbosch

10.30 - 12.00 uur

Meedoen? Aanmelden kan via de website van Mantelzorg Farent: https://www.farent.nl/activiteiten-mantelzorg-farent/partnergroep-diagnose-dementie-en-dan/ of via 073-206 88 00 / mantelzorg@farent.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28561