Datum plaatsing: 23 mei 2023

Populaire #booktokkers op het Young Adult festival in Uden!


Populaire #booktokkers op het Young Adult festival in Uden!


Uden (Meierijstad): Na een succesvolle eerste editie organiseert het Jongerenpanel van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken weer een YA-festival voor boekenliefhebbers. Bekende Booktokkers komen langs voor een panelgesprek, er worden workshops gegeven en er zijn snacks, bordspellen, diverse kraampjes, een photobooth een silent disco en meer. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 juni vanaf 15:00 uur in Bibliotheek Uden.

Schuif aan bij één van de workshops: speel met woorden en maak je eigen blackout poetry, leer illustreren van Vera Savelkouls of laat je creativiteit de vrije loop bij Kunst & Co. Daarnaast zal Emmy van Ruijven (bekend van o.a. Supernerd) aanwezig zijn om je alles te vertellen over het uitgeven van boeken en is een panelgesprek en Q&A met BookTokkers en Bookstagrammers Chaya (@gitanareads), Billy (@billyleest), Aaron (@aaronleest) en Saraï (@boekhopper).

Wil je wat meer energie kwijtkunnen? Ga dan lekker los tijdens de silent disco, speel een bordspel van Top1Toys, of loop door onze bookish markt met de leukste boeken en boek-gerelateerde spullen! O.a. Books, Art & Liberty, Letters & Lights en TheDutchessReads zullen aanwezig zijn met een eigen kraampje. Daarnaast kun je natuurlijk nooit genoeg boeken hebben, dus zal Boekhandel Maashorst ook van de partij zijn.

Kaarten voor het festival zijn € 7,50 in de voorverkoop en verkrijgbaar via de website www.nobb.nl/activiteiten en bij alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Kaarten kosten aan de deur € 10,00. Inloop is 3 juni vanaf 14:45 uur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33303