Datum plaatsing: 21 mei 2023

Lees je rijk en word een Leesmiljonair!


Lees je rijk en word een Leesmiljonair!


Regio (Regionaal): Zit jij in groep 3 tot en met 8 en wil je een echte leesmiljonair worden? Kom vanaf maandag 5 juni naar de Bibliotheek, haal de poster en boekenlegger op en start direct met het sparen van leesminuten. Samen sparen we voor 1 miljoen leesminuten!

Vanaf maandag 5 juni a.s. ligt er voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 een speciale leesmiljonairsposter klaar bij de jeugdbalie van de Bibliotheek. Op deze poster kunnen kinderen bijhouden hoeveel minuten ze in de zomer gelezen hebben. Alle leesminuten tellen mee of je nu zelf (voor)leest of voorgelezen wordt. Verder mag je alles lezen: tijdschriften, recepten, stripboeken, moppenboeken, leesboeken, alles telt mee!

Tel elke week je leesminuten op en ruil deze in bij de Bibliotheek voor leuke diploma’s en te gekke cadeautjes. Kom je in de leesmiljonairsperiode langs in de Bibliotheek? Dan krijg je meteen 30 leesminuten cadeau voor die week. Wanneer je 500 leesminuten gespaard hebt krijg je een ticket voor de feestelijke afsluiting in september!

Deelname aan Leesmiljonairs is gratis. De posters en boekenleggers zijn op te halen bij de jeugdbalie van de Bibliotheek. Kijk voor meer informatie en leuke leestips op: www.leesmiljonairs.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29830