Datum plaatsing: 26 mei 2023

Ommetje Groepswandeling Binnendoor en buitenom


Ommetje Groepswandeling Binnendoor en buitenom


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Op zondag 4 juni organiseert de werkgroep Ommetjes Berlicum- Middelrode weer de jaarlijkse groepswandeling. Elk jaar wordt gekozen voor een van onze startpunten. Dit keer starten we bij Koffie & Theehuis Koekkoek aan de Achterweg 19a in Middelrode. Hier begint het nieuwste Ommetje 17 “Binnendoor en buitenom”. Meestal loopt onze Burgemeester Han Looijen mee en wellicht nog een van de wethouders. De Belevingspunten zullen worden toegelicht door Theo Danen van Heemkundekring de Plaets en Bert Sübelack van de Natuurgroep Gestel.

We zijn trots op onze Ommetjes en nodigen iedereen uit om mee te wandelen. We starten de wandeling om 10.30 uur bij Koekkoek. Daar is vooraf tijd voor een kopje koffie / thee aangeboden door de Ommetjes werkgroep. Deelname aan ons groepsommetje is gratis. De wandeling is 5,8 km en we verwachten rond 12.30 uur terug te zijn. Na de wandeling is er nog gelegenheid om na te praten en, op eigen kosten, iets te gebruiken bij Koekkoek.

We hopen op een grote opkomst, mooi weer en een informatieve wandeling. Wij, de werkgroep Ommetjes bestaande uit Huub van der Hagen, Paul Rutten en Maïta Koenraads, zien jullie graag op zondag 4 juni. Mocht het niet lukken om mee te lopen dan kan ook op eigen gelegenheid dit Ommetje worden gewandeld. Het pakket met de 17 Ommetjes is verkrijgbaar bij Boekhandel Mieke Wijgergangs en bij diverse startpunten voor € 9,00 per setje. De routes zijn ook te downloaden via de site van de Wandelgroep Groot Gestel www.wsv-gg.nl. Bij een aantal startpunten zijn losse Ommetjes te verkrijgen en worden leuke wandelarrangementen aangeboden. Wandel ze!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30035