Datum plaatsing: 30 mei 2023

Oremans Berlicum Open Tennis- en Padeltoernooi 2023


Oremans Berlicum Open Tennis- en Padeltoernooi 2023


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Van 14 t/m 23 juli 2023 vindt het jaarlijkse Oremans Berlicum Open weer plaats bij LTV Berlicum. Voor velen het gezelligste tennis- en padeltoernooi van de zomer en het hoogtepunt van de vereniging. Het toernooi is een officieel KNLTB-toernooi waarbij tennis en padel spelers van alle niveaus het tegen elkaar opnemen in diverse speelsterktes. Er wordt iedere dag gespeeld op de mooi gelegen 8 tennisbanen en 7 padelbanen die onze club rijk is. Vanaf ons ruime terras kan van dichtbij genoten worden van de spectaculaire wedstrijden op de banen.

Voor tennis kan er ingeschreven worden voor de onderdelen HE, DE, HD, DD en GD op basis van actuele rating. Bij padel is dat anders, daar kan namelijk ingeschreven worden voor de onderdelen HD, DD en GD. Dit is op basis van speelsterkte 1 t/m 8, waarbij speelsterkte 1/2/3 één categorie vormt. En onderdeel D waarbij mannen en vrouwen door elkaar kunnen spelen, dit is alleen op basis van speelsterkte 8.

Naast tennis en padel staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. Daarom organiseren wij op donderdag een high beer/wine en staat er op vrijdag een feestavond op het programma welke vorig jaar beide een groot succes waren. Het paviljoen is de hele toernooiweek geopend voor een lekker drankje en er zullen dagelijks heerlijke hapjes voor alle deelnemers en supporters worden verzorgd. Met als klap op de vuurpijl worden er in het finaleweekend op zaterdag hamburger gebakken en op zondag staat er een ijscokar met vers schepijs op ons terras. Maar daar blijft het niet bij, er zijn namelijk ook nog andere leuke activiteiten. Wat te denken van de jaarlijks terugkerende loterij op de finaledag? Naast de vele mooie prijzen van lokale sponsoren wordt er natuurlijk ook weer een schitterende hoofdprijs verloot!

Als je het ons vraagt een goede balans tussen sportiviteit en gezelligheid...en dat is waar de organisatie van Oremans Berlicum Open naar streeft!

Zet de data alvast in je agenda en schrijf je voor 2 juli in via mijnknltb.toernooi.nl. Wij heten je graag van harte welkom bij LTV Berlicum op Sportpark de Brand in Berlicum.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14532