Datum plaatsing: 06 juni 2023

Ruim 2800 aangemelde bezoekers voor reŁnie 17 juni op het TBL


Ruim 2800 aangemelde bezoekers voor reŁnie 17 juni op het TBL


Oss (Oss): In de zomer van 2023 bestaat het Titus Brandsmalyceum (TBL), locatie van Het Hooghuis, 100 jaar! Een bijzondere mijlpaal: er wordt al een eeuw onderwijs verzorgd op deze school. Dit jubileum wordt het gehele schooljaar gevierd. Elke maand staat een thema centraal waarin verschillende onderwijskundige activiteiten worden georganiseerd voor (oud-)leerlingen, medewerkers en ouders. Iedereen die zich betrokken voelt bij de school betrekt het TBL bij het jubileum. Zo ook op de reŁnie op zaterdag 17 juni aanstaande. Het is nog mogelijk om tot en met 8 juni aanstaande digitaal aan te melden. Hierna sluit de online kaartverkoop. Het is op de dag zelf nog wel mogelijk om je aan te melden aan de balie van de school.

Programma reŁnie
17 juni op het TBL Het reŁniefeest zal plaatsvinden op 17 juni 2023 aan de Molenstraat 30 in Oss: in het gebouw, op de binnenplaats en op het sportveld. Inloop start om 14.00 uur bij de hoofdingang. Hier word je welkom geheten, bij aankomst geregistreerd, ontvang je enkele consumptiebonnen samen met een plattegrond en een dagprogramma. Er zijn diverse barretjes voor een drankje (koffie en thee gratis) en in de loop van de middag opent de Foodplaza op de binnenplaats. Van 19.00-22.00 uur draait een DJ in de feesttent op het sportveld muziek op verzoek en random uit vervlogen tijden. Er zijn diverse programmaonderdelen, zoals: optreden met o.a. de schoolband en musicalgroep ťn een verrassing, docentenontmoetingsplek, rondleidingen, op de foto metÖÖ, DJ op het feest in de tent van 19.00-22.00 uur, music wheel, ontmoetingsplekken voor jaarlagen, diverse barretjes, bittergarnituur/hapjes tijdens de feestavond en een fotogalerij. Er zijn verschillende consumptiebonnenverkooplocaties met PIN betaling. De school blijft de hele avond open tot 22.30 uur om een rustig plekje te vinden om elkaar te ontmoeten en rond te lopen.

Kaartverkoop
Er zijn ruim 2800 oud-leerlingen en oud-medewerkers die weer gaan voelen hoe het is om op hun oude middelbare school te zijn. En samen het glas te heffen op het verleden, het heden en de toekomst. En natuurlijk te proosten op 100 jaar onderwijs op het TBL. Tot en met 8 juni aanstaande is het mogelijk om digitaal aan te melden voor de reŁnie via www.tbl100.nl/reŁnie (kosten: Ä15,-). Hierna sluit de online kaartverkoop. Het is op de dag zelf nog wel mogelijk om je aan te melden aan de balie van de school (kosten: Ä17,50, dit is inclusief ticketfee). Benieuwd of jouw oud-klasgenoot ook aanwezig is? Je vindt op de website een overzicht van de mensen die zich al hebben aangemeld.

Praktische informatie
De parkeerplaats is beperkt. Geadviseerd wordt om gebruik te maken van de parkeergarage Bergoss, het Jurgensplein of parkeergarage Oostwal-Oost. Er komt een fietsenstalling achter de school. Ben je slecht ter been, dan kun je dit melden bij de organisatie, dan kijken zij wat zij kunnen regelen (denk aan bijvoorbeeld een liftpas).

Overige festiviteiten TBL Op de website https://www.tbl100.nl/ vind je een overzicht van alle activiteiten om het 100-jarig bestaan van de school te vieren. Zo is er o.a. een jubileumboek gemaakt, zijn er podcasts opgenomen, is er een digitaal fotoarchief en is er door leerlingen een documentaire over Titus Brandsma gemaakt.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27324