Datum plaatsing: 17 juni 2023

De Wildse Hut regelmatig helemaal vol


De Wildse Hut regelmatig helemaal vol


't Wild (Oss): Dat café-restaurant De Wildse Hut een nieuw jasje aangemeten heeft gekregen, blijkt weinig mensen te zijn ontgaan. Het vernieuwde concept levert, naast positieve reacties, regelmatig een volle serre op. “Maar wel nog steeds met de Brabantse gastvrijheid van vroeger”, aldus uitbater Clint van Creij.

Bijna tien jaar geleden begonnen zijn ouders aan het avontuur, vanaf vorig jaar februari zwaait zoon Clint de scepter in De Wildse Hut. Er werd direct doorgepakt, met een schitterende nieuwe serre, waarmee het aantal zitplaatsen verdubbelde, een uitgebreid en opnieuw bestraat terras, nieuwe parkeerplaatsen én een vernieuwde keuken en kaart. “Dat loopt echt heel goed, het is gigantisch druk”, vertelt hij met gepaste trots. “We leveren hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs, zowel lunch als diner, en zitten regelmatig helemaal vol. Het is dus verstandig om voor de zekerheid te reserveren, wanneer je bij ons in het weekend wilt komen eten.”
De oude sfeer is behouden. Er is nog altijd plek voor cafégangers, kaarters en biljarters, maar ondertussen timmert De Wildse Hut ook op allerlei andere vlakken aan de weg. “Net als voorheen verzorgen we complete feestavonden, met geregeld livemuziek en artiesten, maar tegelijkertijd wordt er heerlijk gegeten in de serre. Mensen kunnen bij ons terecht voor een compleet verzorgd diner, buffetten, arrangementen, barbecues en thema-avonden. Ook grote groepen zijn welkom. We denken graag met de gast mee.”

Nieuwe speeltuin
Op het terras van De Wildse Hut is het, bijvoorbeeld voor fietsers, prima toeven. Voor de allerkleinsten is er een afgesloten speeltuintje, aansluitend op het terras, en onlangs werd er in samenwerking met de gemeente Oss ook een spiksplinternieuwe speeltuin voor de grotere kinderen aangelegd.
“We hebben dit seizoen een speciaal 3-gangenmenu, voor 21,95 euro”, aldus Clint, die verklapt dat van 30 juni tot en met 4 juli de Wildse Kermis weer op het programma staat. “Geweldig dat we zoveel klandizie hebben en we regelmatig vol zitten. Maar we kunnen daardoor ook wel wat extra personeel gebruiken. We hebben een hecht, dynamisch team en door het jaar heen leuke personeelsuitjes en borrels.”
Kijk voor meer informatie over en het menu van De Wildse Hut op www.dewildsehut.nl.De Wildse Hut regelmatig helemaal vol
De Wildse Hut regelmatig helemaal vol
De Wildse Hut regelmatig helemaal vol


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19053