Datum plaatsing: 20 juni 2023

Tom Brocks neemt afscheid als rector van het Titus Brandsmalyceum, locatie van Het HooghuisOss (Oss): Op donderdag 22 juni nemen het TBL en Het Hooghuis afscheid van rector Tom Brocks tijdens een officiŽle bijeenkomst in theater De Lievekamp. Het afscheid heeft de vorm gekregen van een theatervoorstelling. Tom is 44 jaar werkzaam geweest in het Osse onderwijs.

Aan het begin van schooljaar 2006-2007 is Tom als interim rector begonnen aan het TBL na het vertrek van Maria van Hattum. Op 1 januari 2007 wordt Tom benoemd tot de nieuwe rector van het TBL. Tijdens zijn rectoraat wordt de school CultuurProfielSchool, worden het aantal buitenlesactiviteiten uitgebreid en gaan het Xplore programma vormen, komt er een andere opzet m.b.t. tot de lessen Frans, Spaans en Duits en komen de huidige masterclasses tot ontwikkeling.

Na de opleiding tot onderwijzer is Tom zijn onderwijsloopbaan begonnen als docent aan de lts in Oss. Ook is hij aan lts De Ruivert (huidige locatie Zuid) werkzaam geweest als leerlingbegeleider. Ondertussen heeft hij MO-akte aardrijkskunde behaald. Later is hij locatiedirecteur van De Ruivert geworden en na de fusie tot Het Hooghuis werd Tom directeur van locatie Zuid.

Tom blijft nog werkzaam op het TBL tot de laatste schooldag op 14 juli. M.i.v. het nieuwe schooljaar zal Sandra Saris als rector Tom opvolgen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27673