Datum plaatsing: 02 augustus 2023

Rubber automatten in je auto: wat zijn de voordelen?


Rubber automatten in je auto: wat zijn de voordelen?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Wie nieuwe automatjes gaat kopen, zoekt natuurlijk naar de meest efficiŽnte manier om de binnenkant van zijn auto schoon te houden. Hiervoor kun je automatten van tapijt inzetten, maar ook rubberen automatten. Wist je dat je rubberen automatten namelijk veel makkelijker schoon kunt houden? Daarnaast zijn ze geparfumeerd, zodat je nare geurtjes voorkomt. In dit artikel vertellen we je meer over vloermatten van rubber. Wanneer kun je ze het beste inzetten? En hoe houd je ze schoon?

Voor wie zijn rubberen vloermatten geschikt?
Iedereen kan rubberen vloermatten in zijn auto leggen, maar rubbermatten passen echt bij jou als:

- Je in een landelijke, natte of modderige omgeving woont;
- Je in de bouw of op het platteland werkt;
- Je regelmatig een buitensport beoefent;
- Je kinderen veel buiten spelen;
- Je regelmatig je huisdieren in de auto meeneemt.

Hoe maak je rubberen automatten schoon?
Het schoonhouden van rubberen automatten is een stuk makkelijker dan het schoonhouden van autotapijt. Haal je automatten uit je auto en spuit ze met een tuinslang of hogedrukspuit schoon. Gebruik eventueel wasmiddel of vloeibare zeep en wacht tot je matten weer goed droog zijn, voordat je ze terug in de auto legt. Zijn je matten nog nat, dan loop je het risico dat er slipgevaar ontstaat.

Waar kun je rubberen automatten op maat kopen?
Je wilt dat je automatten perfect in je auto passen, want dan loop je zo min mogelijk risico dat ze los gaan zitten. Daarom is het raadzaam om automatten op maat te kopen. Bij MijnAutomatten.nl doe je dit eenvoudig online. De webshop levert binnen vijf tot acht werkdagen in Nederland en BelgiŽ en biedt een niet-goed-geld-terug-garantie. Bestel je rubberen automatten daarom bij MijnAutomatten.nl!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17357